Over mij

Mijn foto
Mijn naam is Geke Schepers, 47 jaar, moeder, echtgenote, vriendin en collega. Allemaal erg belangrijk natuurlijk, maar mijn passie is wonen en dan vooral Franse en Scandinavische brocante; kortom ik ben graag bezig met het stijlen van mijn huis, de inrichting verandert dan ook regelmatig. In de loop der jaren hebben mijn muren al heel wat kleurtjes gehad (oranje, rood, groen, bruin, rose). Ik heb al enkele jaren een paarse poederkleur op de muur, maar ga de laatste tijd toch meer voor wit met wat stoerdere accenten (zwart, bruin, grijs, ijzer), dus een iets rustiger, meer industrielere uitstraling. Ik denk dan ook dat enkele muren binnenkort een ander kleurtje krijgen (het is lichtgrijs geworden). Mijn inspiratie vind ik vooral in woonbladen als de Ariadne en Jeanne d'Arc Living en in de blogs die ik volg. Veel plezier op mijn blog !

donderdag 29 mei 2014

Trots op artikel in de JDL

Dag allemaal,

Trots op mijn reportage in de laatste Jeanne d'Arc Living.

Hoe leuk is dat?

Groetjes,
Geke

9 opmerkingen:

 1. Wauw wat gaaf! Ons huis heeft pas in de WLS gestaan, maar vond het eigenlijk zelf een beetje tegenvallen (ben misschien te perfectionistisch). Prachtige plaatjes hoor.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mag je super-trots op zijn! Het is ook altijd genieten van je blogfoto's, dus ik begrijp wel dat ze bij je langskwamen...
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mag je zeker trots op zijn, leuk zeg! Wat een lekker licht huis hebben jullie! Bij ons is het allemaal wat donkerder in huis (hou ik van) maar kan hier ook van genieten!

  Liefs Marieke
  WONEN a la Mar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe leuk is dat...... het is helemaal super Geke!
  Vanmiddag heb ik het blad opgehaald en thuis gekomen heerlijk in de tuin met een kopje koffie aan het lezen en tot mijn grote verbazing zag ik de reportage van je huis, prachtig!

  Fijne avond en lieve groet,

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk hoor !!!...gefeliciteerd !!...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super....ben benieuwd....het lijkt mij geweldig om hier eens in te staan...lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heeeelllll erg leuk gefeli hoor!
  ik ga je volgen

  groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig Geke! Groetjes kimm uit Coevorden

  BeantwoordenVerwijderen