Over mij

Mijn foto
Mijn naam is Geke Schepers, 47 jaar, moeder, echtgenote, vriendin en collega. Allemaal erg belangrijk natuurlijk, maar mijn passie is wonen en dan vooral Franse en Scandinavische brocante; kortom ik ben graag bezig met het stijlen van mijn huis, de inrichting verandert dan ook regelmatig. In de loop der jaren hebben mijn muren al heel wat kleurtjes gehad (oranje, rood, groen, bruin, rose). Ik heb al enkele jaren een paarse poederkleur op de muur, maar ga de laatste tijd toch meer voor wit met wat stoerdere accenten (zwart, bruin, grijs, ijzer), dus een iets rustiger, meer industrielere uitstraling. Ik denk dan ook dat enkele muren binnenkort een ander kleurtje krijgen (het is lichtgrijs geworden). Mijn inspiratie vind ik vooral in woonbladen als de Ariadne en Jeanne d'Arc Living en in de blogs die ik volg. Veel plezier op mijn blog !

zondag 6 mei 2012

Genieten van de lente

Dag allemaal,

Ik geniet van de tuin, van alles wat in bloei staat en bijna in bloei is.
De appelboom in de voortuin staat uitbundig te bloeien

Soms wordt er een beetje te uitbundig gesnoeidGenieten jullie ook zo van het buitenleven?
Nu het mooie weer nog!

Groetjes,
Geke

11 opmerkingen:

 1. De deur staat hier open en de zon schijnt...tis alleen niet warmmmm.....maarja we houden hem open hoor.....warme trui aan...hihihi...fijne zondag !!...liefs Ria....xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mee eens...nu inderdaad alleen het mooie weer nog,.. het is nu zo koud buiten..brrr..lijkt wel herfst..!
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net terug van een weekje Denemarken en manlief heeft het gras gemaaid en ik heb even het onkruid gewied achter in de tuin. De voortuin moet nog eventjes wachten. De temparatuur mag van mij wel wat omhoog.
  Fijne week alvast. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa, ook wij genieten van het buitenleven! We zijn terug van een paar dagen kamperen, heerlijk, één en al buitenlucht!
  Mooi hoor, zo'n bloesemtak in zo'n mooie vaas!

  Lieve groet, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hier is het fris dus deur vandaag dicht ,van de week wel heerlijk genoten ....prachtig die bloesem zo ....kan je genieten he zo van alles wat in bloei staat ...fijne zondag lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik geniet heerlijk van mijn balkon. Of op mijn wandelingen in mijn parkje, zie mijn laatste log, hoeveel er ook in het wild bloeit.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful pictures and what beautiful lights! Have a nice evening.

  Hugs
  Elna

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ik geniet ook enorm van mijn "wilde" voortuin. Ik zal er binnenkort eens wat foto's van maken.... Er groeit en bloeit van alles. Dit is het eerste voorjaar dat we hier wonen en laat de voortuin voorlopig nog maar even voor wat 'ie is: wild en weelderig! De achtertuin daarentegen laat ons op het ogenblik maar niet los. Die willen we gaan aanpakken. Ik hoop dan ook op mooi weer.
  Lieve groetjes, Peet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een prachtige tijd van het jaar nu alles weer uitloopt! Vanmorgen hebben wij genoten van een boswandeling, maar verder vond ik het eigenlijk wat te koud om vandaag van het buitenleven te genieten...

  Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik loop elke dag een rondje door de achtertuin en kijk daarbij al het groen de grond uit, het duurt me allemaal veel te lang.
  Bij jou ziet het er al heerlijk fris uit1
  lieve groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat prachtig die appelbloesem dat is echt genieten,ja bij staan de ramen open van wegen de verflucht ik ben mij kast aan het verfen dus luchten maar !
  Lieve gr..ida

  BeantwoordenVerwijderen