Over mij

Mijn foto
Mijn naam is Geke Schepers, 47 jaar, moeder, echtgenote, vriendin en collega. Allemaal erg belangrijk natuurlijk, maar mijn passie is wonen en dan vooral Franse en Scandinavische brocante; kortom ik ben graag bezig met het stijlen van mijn huis, de inrichting verandert dan ook regelmatig. In de loop der jaren hebben mijn muren al heel wat kleurtjes gehad (oranje, rood, groen, bruin, rose). Ik heb al enkele jaren een paarse poederkleur op de muur, maar ga de laatste tijd toch meer voor wit met wat stoerdere accenten (zwart, bruin, grijs, ijzer), dus een iets rustiger, meer industrielere uitstraling. Ik denk dan ook dat enkele muren binnenkort een ander kleurtje krijgen (het is lichtgrijs geworden). Mijn inspiratie vind ik vooral in woonbladen als de Ariadne en Jeanne d'Arc Living en in de blogs die ik volg. Veel plezier op mijn blog !

maandag 3 oktober 2011

kan niet meer reageren

Dag allemaal,

Het is niet zo dat ik me niet meer voor jullie interesseer want ik lees al jullie blogs, maar als ik probeer te reageren lukt me dat steeds niet.
Erg vervelend!
Ik ben vanaf morgen een paar dagen thuis en ik ben van plan me er dan eens goed in te verdiepen (tenminste als ik het kan zien ;-).
Dus hopenlijk tot gauw!


Groetjes,
Geke

10 opmerkingen:

 1. Gewwon met mozilla gaan werken...nooit geen problemen.....explorer stikt ervan......liefs van mij...enne sterkte !! xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte morgen maar hopen dat je snel weer goed kunt zien.
  Wellicht kun je proberen met firefox te werken i.p.v. inter explorer. Weet niet of het daar aan kan liggen hoor maar 't is het proberen waard.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er ook al last van, bij de ene blog lukt het wel om een reactie te plaatsen en bij de ander weer niet.
  Laat je nog even weten of je ooglidcorrectie mee gevallen is, ik wil het met de tijd ool laten doen maar zie best wel tegen de pijn en de beurse plekken op.
  Heel veel sterkte alvast.
  lieve groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Geke,

  Om helemaal gek van te worden de problemen met reageren maar er is een oplossing. Als je even naar deze link gaat die ik hier onder plaats dan is het in een minuutje opgelost het heeft met een instelling te maken van Internet explorer.


  http://creamutskaartjes.blogspot.com/2011/09/uitleg-over-reacties-plaatsen.html

  Ik heb het ook weer ergens anders gelezen en gisternavond zo ingesteld zoals het voorbeeld dat wordt gegeven op dat blog en nergens meer last van. Ik heb het al aan meerdeer dames doorgegeven en die hebben nu ook geel problemen meer, SUCCES!!!

  En sterkte met je oog.

  Lieve groetjes, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Geke, van harte beterschap om te beginnen. Ook ik heb Mozilla Firefox (gratis ) geïnstalleerd, die werkt perfekt naast de internet explorer, dus je kan gewoon kiezen welke je gebruikt. Er gaan geen gegevens verloren en het reageren bij blogger loopt perfekt.
  Veel succes,
  liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. idd..met mozzila firefox..ik lees allemaal problemen elke keer op blogland maar heb nog noot iets vernomen..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat je blogproblemen inmiddels verholpen zijn en dat ook je ooglidcorrectie goed is verlopen; beterschap!

  Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi hoop dat alles goed is gegaan,
  ik heb ook dithttp://creamutskaartjes.blogspot.com/2011/09/uitleg-over-reacties-plaatsen.html

  geprobeert en het werkt echt
  x cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi, is je operatie al achter de rug? Ik hoop dat het allemaal goed is en hopelijk komt deze reactie tevoorschijn bij jou want ook dat is niet zeker.... heb ook veel problemen maar ik maak nu altijd een copie van mijn reactie en als het na de 5de!! keer niet lukt dan mail ik het. Ik probeer ook eens de trucjes hierbovenvermeld ....wie weet...

  2de poging (heb de trucjes gevolgd ;-)
  Beterschap en lieve groetjes
  Carine

  BeantwoordenVerwijderen