Over mij

Mijn foto
Mijn naam is Geke Schepers, 47 jaar, moeder, echtgenote, vriendin en collega. Allemaal erg belangrijk natuurlijk, maar mijn passie is wonen en dan vooral Franse en Scandinavische brocante; kortom ik ben graag bezig met het stijlen van mijn huis, de inrichting verandert dan ook regelmatig. In de loop der jaren hebben mijn muren al heel wat kleurtjes gehad (oranje, rood, groen, bruin, rose). Ik heb al enkele jaren een paarse poederkleur op de muur, maar ga de laatste tijd toch meer voor wit met wat stoerdere accenten (zwart, bruin, grijs, ijzer), dus een iets rustiger, meer industrielere uitstraling. Ik denk dan ook dat enkele muren binnenkort een ander kleurtje krijgen (het is lichtgrijs geworden). Mijn inspiratie vind ik vooral in woonbladen als de Ariadne en Jeanne d'Arc Living en in de blogs die ik volg. Veel plezier op mijn blog !

woensdag 3 november 2010

Broer en zus....

Goedemorgen lieve schoonzus Margriet, even een verrassing voor jou.........!
Werk ze vandaag.

Liefs,
Geke


2 opmerkingen:

 1. Hallo Geke,
  leuk dat je even op mijn blog was , vandaar dat ik ook even kennis wilde maken met jouw blog en ik moet zeggen dat ziet er leuk uit.
  Ik ben niet zo van veel kleur maar vind de kleur op je muur best mooi en staat leuk met de oude spullen, het is weer eens wat anders....
  Nou fijne week verder, groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je bij me was......
  Je blog is heerlijk en zo sfeervol. Ga je ook graag volgen.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen