Over mij

Mijn foto
Mijn naam is Geke Schepers, 47 jaar, moeder, echtgenote, vriendin en collega. Allemaal erg belangrijk natuurlijk, maar mijn passie is wonen en dan vooral Franse en Scandinavische brocante; kortom ik ben graag bezig met het stijlen van mijn huis, de inrichting verandert dan ook regelmatig. In de loop der jaren hebben mijn muren al heel wat kleurtjes gehad (oranje, rood, groen, bruin, rose). Ik heb al enkele jaren een paarse poederkleur op de muur, maar ga de laatste tijd toch meer voor wit met wat stoerdere accenten (zwart, bruin, grijs, ijzer), dus een iets rustiger, meer industrielere uitstraling. Ik denk dan ook dat enkele muren binnenkort een ander kleurtje krijgen (het is lichtgrijs geworden). Mijn inspiratie vind ik vooral in woonbladen als de Ariadne en Jeanne d'Arc Living en in de blogs die ik volg. Veel plezier op mijn blog !

zaterdag 30 oktober 2010

Mooi hoekje bij de eettafel


Dag allemaal,Zoals jullie vast gemerkt hebben houd ik van Mariabeelden. Vooral die van moeder met kind vind ik een mooie symbolische waarde hebben.


Prettig weekend !
Groetjes,
 Geke


2 opmerkingen:

 1. Hallo Geke,
  Wat de mariabeelden betreft, hebben we dezelfde smaak. Moeder met kind is inderdaad geweldig.
  Fijn weekend gewenst, ondanks dit druilerige weer.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O leuk daar ben je alweer.....mooie beelden...ook leuk dat ik ernaast mijn eigen beelden zie !! hahahahhah!!...............liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen