Over mij

Mijn foto
Mijn naam is Geke Schepers, 47 jaar, moeder, echtgenote, vriendin en collega. Allemaal erg belangrijk natuurlijk, maar mijn passie is wonen en dan vooral Franse en Scandinavische brocante; kortom ik ben graag bezig met het stijlen van mijn huis, de inrichting verandert dan ook regelmatig. In de loop der jaren hebben mijn muren al heel wat kleurtjes gehad (oranje, rood, groen, bruin, rose). Ik heb al enkele jaren een paarse poederkleur op de muur, maar ga de laatste tijd toch meer voor wit met wat stoerdere accenten (zwart, bruin, grijs, ijzer), dus een iets rustiger, meer industrielere uitstraling. Ik denk dan ook dat enkele muren binnenkort een ander kleurtje krijgen (het is lichtgrijs geworden). Mijn inspiratie vind ik vooral in woonbladen als de Ariadne en Jeanne d'Arc Living en in de blogs die ik volg. Veel plezier op mijn blog !

zondag 30 november 2014

Liefde voor brocante II

Dag allemaal,

Enkele weken geleden kwam het boek 'Liefde voor brocante II' uit.
Ik ben zo trots dat ik er in sta.
Groetjes en alvast een fijne week,
Geke

4 opmerkingen:

 1. Je zei het vanochtend al … wat een eer en wat zijn het mooie pagina,s geworden ! Kan me voorstellen dat je daar trots op bent.
  Heeft je kast al een mooie plek gekregen ?

  Hartelijke groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker heel leuk om jou in dit mooie boek te zien....liefs fijne week Ria...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat super leuk voor je! ik wil m ook nog heel graag hebben:) deel 1 vond ik al zo prachtig.
  geniet ervan he?
  groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent een grote aanwinst voor het boek Geke, het ziet er allemaal zo mooi uit en je mag zeker trots op jezelf zijn, SUPER!

  Geniet er heerlijk van.

  Lieve groet,

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen